Primeri spremljanja znanja učencev, ki jih izvajajo kolegi so nam lahko v veliko pomoč pri uvajanju sprememb. Za lažji začetek boste prejeli tudi njihova gradiva.

Na ceno tečaja se obračuna še DDV.
Povratne informacije

Mnenja udeležencev

Webinar Pot učenja, učne vrednote in brezno učenja

učiteljica matematike v OŠ

Pohvalila bi iskrenost govork, stremenje k transparentnosti, poudarek na procesnosti, spodbujanje k vprašanjem in vključenosti udeležencev. Hvala za nazornost primerov, prikaz s podporo video posnetkov. Super se mi zdi prikaz za celotno vertikalo!!

Kako znanje učencev spremljam v šoli in na daljavo

Mojca, učiteljica slovenščine

Bila sem prvič na webinarju in sem navdušena, ker sem spoznala veliko pripomočkov za delo na daljavo.

Webinar Pot učenja, učne vrednote in brezno učenja

Maja, učiteljica DSP

Zdijo se mi odlični koncepti, tudi za ure dodatne strokovne pomoči (DSP) . Učenci s posebnimi potrebami imajo velikokrat težave z osmišljanjem določene učne snovi in motivacijo za učenje. Vsekakor poskusim tudi s tem ;) Hvala!

V 4 korakih do samopresoje

učiteljica naravoslovja

Pohvalila bi konkretne primere, postopnost, sistematičnost, predvsem pa prijaznost in razumevanje vodje tečaja. Tečaj je zelo enostaven za uporabo, z lahkoto slediš in nadaljuješ, ko imaš čas. Všeč mi je, ko si lahko večkrat pogledam video razlago, shranim primere in jih prilagodim za svoj pouk.

Webinar Pot učenja, učne vrednote in brezno učenja

Natalija, učiteljica razrednega pouka

Čudovite ideje, z veliko energije, tako predavanje bi morali slišati tudi ravnatelji. Tako bi se dalo "spreminjati" širše.

Kako znanje učencev spremljam v šoli in na daljavo

Ana, razredna učiteljica

Čestitke za strokovnost in odlično predstavitev. Hvala za ideje za izpeljavo pouka, preproste strategije za uporabo. 100x hvala za zelo uporabno znanje!